fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Entrepriseformer

LA COUR BYG UDFØRER både totalentreprise, hovedentreprise & fagentreprise.

– INGEN OPGAVE ER FOR STOR

 

Entreprenør i Nordsjælland med mange års erfaring

Hos la Cour Byg A/S er ingen opgave for stor. Vi arbejder som fagentreprenør, hovedentreprenør og totalentreprenør alt afhængig af opgavens omfang og karakter. Vi har en solid portefølje af samarbejdspartnere som sammen med la Cour Byg står klar til at løse hver opgave, vi bliver stillet.
 
Vi har mange års erfaring inden for byggeriet, og vores dygtige bygge- og projektledere styrer projekterne i hus fra a-z. La Cour Byg’s top prioritet er tid, kvalitet, arbejdsmiljø og ikke mindst tilfredse kunder. Vi har strenge krav til vores samarbejdspartnere, hvorfor vi altid benytter os af kvalificeret arbejdskraft, hvor vi supplerer med en stor egenproduktion af tømrer og murer.
 
Vores kalkulationsafdeling er med fra start, og de sørger for, at vores kunder altid modtager de mest konkurrencedygtige priser.

Hvilke entrepriseformer er der?

Når du skal i gang med et nyt byggeri så er det ofte én af entrepriseformerne, totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise, der er tale om. Grundlæggende er forskellen på entrepriseformerne, blot hvem der står styrer og har ansvaret for byggeprojektet. Dog kan omfanget og kompleksiteten af opgaverne se meget forskellige ud, alt efter om det er et projekt indenfor totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise.

Herunder kan du læse mere om de forskellige entrepriseformer, så du kan blive klogere, på hvilken entrepriseform der er den rigtige for dig.

FAGENTREPRISE

Ved fagentreprise er det dig som kunde, der har det overordnede ansvar, hvad angår projektering, projektstyring, byggetilladelser samt koordinering af arbejdsprocessen. Du står også selv for at indhente diverse tilbud, kontrakter og den generelle projektstyring.
  • Fordele: Hvis du i forvejen har indsigt og erfaring med byggebranchen, kan dette være en fordelagtig løsning for dig.
  • Ulemper: afhængigt af projektets omfang er det altid et stort arbejde at styre et byggeprojekt uden eksisterende kendskab.
  • Typiske byggesager: Mindre reparationsopgaver, udskiftning af køkken, nyt tag eller carport.

Læs mere om fagentreprise.

HOVEDENTREPRISE

Ved hovedentreprise har du selv ansvaret for projektering, godkendelser, tilladelser og økonomi. Som hovedentreprenør entrerer vi med alle nødvendige faggrupper, og vi styrer slagets gang under selve byggeprojektet.
  • Fordele: Som hovedentreprenør har vi ansvaret for udførelsen af projektet samt koordinering af faggrupper og arbejdsprocessen.
  • Ulemper: Du forventes selv at kunne træde ind i rollen som projektkoordinator og have indsigt i arbejdets omfang og overordnede drift og afvikling.
  • Typiske byggesager: Tilbygninger, tagrenovationer eller ombygninger som kræver større ekspertise, da der ofte kan være flere faggrupper involveret.

Læs mere om hovedentreprise.

 

TOTALENTREPRISE

Med la Cour Byg A/S som totalentreprenør, overtager vi alt ansvar med byggeprojektet for dig. Det eneste, du skal gøre, er at skrive under på en kontrakt, og så styrer vi alt lige fra tilladelser, økonomi, og kontrakter til regler, projektering & projektstyring samt ansvar. Totalentreprise bruges ofte til nybyggeri af boliger og i forbindelse med erhvervsbyggeri.
  • Fordele: Du overlader alle processer og ansvar til totalentreprenøren, der herefter overtager styringen på projektet fra start til slut.
  • Ulemper: Du kommer ikke til at have så meget arbejde i forbindelse med projektet undervejs, og du vil ikke blive inddraget i samme grad som ved fagentreprise og hovedentreprise.
  • Typiske byggesager: Større professionelle byggerier eller ved køb af typehus som privat bygherre.

Læs mere om totalentreprise.

 

Uanset om du vælger fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise, er la Cour Byg din professionelle samarbejdspartner. Vi lægger stor vægt på rådgivning og service, så du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en uforpligtende snak om dit næste byggeprojekt.

Hvilken entrepriseform skal du vælge?

I forbindelse med et byggeprojekt er det vigtigt at få afklaret, hvilken entrepriseform der skal vælges til projektet. Om du bygger for erhverv eller som privat, er det vigtigt at få kortlagt fordelingen af opgaver, og hvem der har ansvaret for forløbet. Derfor vil valget af entrepriseform afhænge af dine behov og projektets omfang, som vi selvfølgelig hjælper dig med at afklare.

Er du I tvivl om valg af entrepriseform? 

Hos la Cour Byg A/S har vi mange års erfaring med diverse byggeprojekter og valg af entrepriseform. Vi vejleder dig, og sørger for at du igangsætter et projekt, som giver dig ro i maven, så du ikke føler dig afkoblet fra projektet.

Kontakt os i dag og få rådgivning til dit næste byggeprojekt.

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ totalentreprise, fagentreprise eller hovedentreprise

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]
 
Du kan også læse mere om vores ydelser indenfor fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.
 
Vi glæder os meget til at hjælpe med dit næste byggeprojekt.
 

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau