fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Fagentreprise

hvad er fagentreprise?

Med fagentreprise er du selv tovholder på dit byggeprojekt, og styrer alt fra koordinering med fagfolk og indhentning af tilbud. Mange får derfor også hjælp fra en rådgiver indenfor området. Fagentreprise er den mest almindelige entrepriseform, hvor byggeriet er opdelt i enkelte fageentrepriser, hvis det er nødvendigt. Et projekt kan derfor for eksempel bestå af en tømrer og murer, som hver især udfører deres del af arbejdet som individuelle faggrupper.

fagENTREPRISE MED FOKUS PÅ KVALITET OG GODT HÅNDVÆRK​

Det kan være en fordel at have erfaring med projektstyring, især hvis det er et større projekt, som kræver byggetilladelser og indhentning af tilbud hos mange faggrupper. Ved fagentreprise påtager du dig nemlig også det juridiske og økonomiske ansvar for byggeriet. Det kan godt betale sig at få rådgivning til byggeprojekter, og her står vi hos la Cour Byg A/S altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit byggeprojekt.

Hvad egner fagentreprise sig bedst til?

Mindre byggesager såsom opsætning af nyt tag, udskiftning af køkken m.m. Her er der oftest få faggrupper involveret, og derfor er det nemmere at holde styr på som privatperson.

 

Fordele ved fagentreprise

 
Med fagentreprise skal du ikke betale for en total- eller hovedentreprenørs avance. Derfor er entrepriseformen ofte god ved mindre byggesager, hvor der ikke skal koordineres, findes faggrupper og styres forskellige processer på samme tid.

 

Ulemper ved fagentreprise

Her har du selv styringen på projektet, og det kan være svært og risikabelt, hvis man ikke har erfaring eller kendskab til gode håndværkere. Her kan det være bedre at lade en professionel om arbejdet.
 
Hos la Cour Byg A/S tilbyder vi også totalentreprise og hovedentreprise

Få den rette rådgivning

Hos la Cour Byg A/S har vi mange års erfaring med fagentreprise og udfører dagligt mindre opgaver for både private og erhverv. Derudover vi giver kompetent rådgivning og trækker på vores erfaring i forhold til, hvordan dit projekt bedst kan løses og hvilke fordele og ulemper, der er ved forskellige valg i forbindelse med dit projekt.

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ totalentreprise, fagentreprise eller hovedentreprise.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]. Vi glæder os meget til at hjælpe med dit næste byggeprojekt.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau