41 87 88 78 [email protected]

Firmaprofil

Tømrer i Hillerød

Vi har en bred vifte af kompetencer​

La Cour B​yg ApS er sammenlægning af to tidligere tømrerfirmaer i Hillerød. Beslutning herom er til stor gavn for vores kunder. Vi har mulighed for at give en langt højere service og en bredere vifte af kompetencer.​

​Vi har valgt at følge den moderne it-teknologi og har digitaliseret vores arbejdsprocesser til stor gavn for vores kunder, blandt andet ved hjælp af elektronisk tidsregistrening, fakturering, betalinger og meget mere.

​Dette har sparet os for en del administrative resurser, der dermed gør, at vi er mere produktive og så vores kunder får mere arbejde udført, for deres penge.

Udover vores ydelser som tømrer i Hillerød, har vi valgt at starte en afdeling som murer i Nordsjælland i november måned 2015, da vores kunder efterspurgte denne service hos os også. Vi har derfor i dag, bedre mulighed for, at planlægge projekterne ned til de mindste detaljer, så tidsplanerne holder.

​​Som tømrer i Hillerød har vi udelukkende dansk arbejdskraft og vi står inde for det arbejde vores ansatte udfører.​

Kontakt for et godt tilbud eller rådgivning til dit næste projekt

Du kan skrive til os på e-mail [email protected], eller du kan vælge at ringe til os på telefon 41 87 88 78. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig professionel rådgivning til din opgave, og du er garanteret en fordelagtig pris, hvad enten det drejer sig om et nyt tag eller en tagrenovering. Vi glæder til at høre fra dig.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

La cour byg

La Cour Byg ApS i Hillerød er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

laCour Byg ApS © 2020 – Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau