fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Firmaprofil

Tømrer, murer og maler i nordsjælland og omegn

Vi har en bred vifte af kompetencer​

la Cour B​yg A/S er et førende håndværkerfirma beliggende i Hillerød og Roskilde. Via vores 2 beliggenheder har vi mulighed for at komme hurtigere ud til opgaver samt tilbyde en bredere vifte af kompetencer.​

​Vi har valgt at følge den moderne it-teknologi og har digitaliseret vores arbejdsprocesser til stor gavn for vores kunder blandt andet ved hjælp af elektronisk tidsregistrening, fakturering, betalinger og meget mere.

​Dette har sparet os for en del administrative ressourcer, hvilket gør, at vi er mere produktive, og at vores kunder får mere arbejde udført for deres penge.

Udover vores ydelser som tømrer i Nordsjælland og omegn, valgte vi at starte en afdeling som murer i Nordsjælland og omegn i november måned 2015, da vores kunder efterspurgte denne service hos os også. Vi har derfor i dag bedre mulighed for at planlægge projekterne ned til de mindste detaljer, så tidsplanerne holder.

​​Som det håndværkerfirma vi er i dag med både tømrer-, murer– og maler, tilbyder vi udelukkende dansk arbejdskraft, og vi står inde for det arbejde vores ansatte udfører.​ Herudover udfører vi følgende entrepriseformer: totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise.

 

Kontakt for et godt tilbud eller rådgivning til dit næste projekt

Du kan skrive til os på e-mail [email protected] eller ringe til os på telefon 41 87 88 78. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig professionel rådgivning til din opgave, og du er garanteret en fordelagtig pris, hvad enten det drejer sig om et nyt tag, nye vinduer eller noget helt tredje.

Vi glæder til at høre fra dig.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau