fbpx
41 87 88 78 [email protected]

forsikringssager

Hos la Cour Byg A/S har vi specialiseret os indenfor forsikringssager.

Vi har stor erfaring indenfor håndtering af forsikringsskader, og vi kender til hele processen ved at følge skaderne fra start til slut. Dette er din sikkerhed for, at du er i kompetente hænder, hvis du har behov for professionelle til at hjælpe dig med en forsikringssag.

Hos la Cour Byg A/S har vi vores egen professionelle serviceafdeling, hvis primære opgave er forsikringsskader og udbedring af disse.

Desuden har vi i flere år kørt for nogle af landet største forsikringsselskaber.

la Cour Byg hjælper med forsikringssager i nordsjælland

Kontakt for et godt tilbud eller rådgivning

Du kan skrive til os på e-mail [email protected], eller du kan vælge at ringe til os på telefon 41 87 88 78.

Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig professionel rådgivning til din opgave. Hos la Cour Byg A/S er du garanteret en fordelagtig pris. Det gælder, hvad enten det drejer sig om et nyt tag i Nordsjælland, om det drejer sig om hjælp til totalentreprise eller noget helt tredje. 

Vi står altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi som tømrer i Nordsjælland, murer i Nordsjælland eller maler i Nordsjælland kan hjælpe dig.

Vi glæder til at høre fra dig.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau