fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Gulv

Gulvlægning af professionelle og kompetente medarbejdere hos la cour byg A/S

 

Trægulve giver robuste, naturlige og behagelige overflader, hvilket bidrager til rene linjer, ro og rummelighed i rummet. Hos Andersen & la Cour Byg A/S er vi af den optik, at et smukt trægulv giver et hus sjæl.​

Hos la Cour Byg A/S er vi ikke bange for at erkende, at træ er virksomhedens foretrukne materiale. Det er smukt, duftende og holdbart, og det vil altid være muligt at finde et trægulv, der passer til dit hjem.

Skal det være rustikt eller klassisk? Massivt fyrretræsgulv, lamelparket i ask eller skibsplanker i teak? Det er kun fantasien, der sætter grænser.​

Kontakt vores tømrer i Nordsjælland og omegn, hvis du skal have professionel hjælp til at lægge et nyt trægulv. Vi dækker både med tømrer i Allerød, tømrer i Hillerød m.m.

Laminatgulv

 

​Et laminatgulv i den rigtige kvalitet er særdeles velegnet til rum med stor daglig slid. Det kan eksempelvis være rum som køkken, fordelingsgang, børneværelser m.m.

​Få et vedligeholdelsesfrit gulv
​Et laminatgulv er vedligeholdelsesfrit og skal derfor aldrig slibes eller lakeres. Det betyder også, at rigtig mange i dag vælger af lægge laminatgulve, de steder i boligen som virkelig er udsat for meget trafik.​

Laminatgulve i den rigtige kvalitet er også et rigtig godt alternativt til virksomheder og forretninger, som ønsker et trægulvs udseende, men som ikke ønsker vedligeholdelsen. Laminatgulvet har desuden en væsentlig bedre farve/lysægthed end et almindeligt trægulv.

Laminatgulve er produceret af sammenpressede træfibre, kendt som HDF, samt imprægneret mønsterpapir med en slidstærk overlade.​

Plankegulv

 

Plankegulve giver et stilrent, elegant og klassisk udseende i såvel privatboliger som butikker og kontorer.

Et helt unikt gulv
Skabt af naturen har hver planke sin helt egen identitet og struktur, hvorved ingen planker er ens, og ingen plankegulve er derfor ens.

Med et plankegulv har du et gulv for altid, hvis du plejer og vedligeholder det efter producentens anvisning.

Gulvaf​slibning

 

Du behøver nødvendigvis ikke skifte dit gulv ud, fordi det er slidt. Derimod kan du måske nøjes med at slibe det. 

Hos la Cour Byg A/S kan vores tømrer i Nordsjælland også hjælpe dig med gulvafslibning

Har du brug for at høre mere?

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected].

Du kan også læse mere om vores ydelser indenfor totalentreprise, fagentreprise og hovedentreprise

Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau