fbpx
41 87 88 78 [email protected]

hørning

Planker og parket

Hørning producerer et bredt sortiment af massive parket- og plankegulve. Ud over gulve produceres lister, trappetrin og tilbehør.​
 

Virksomheden indgår i Suhr Industries sammen med Vima Lister, SA Vinduer, lifa Design, B.E. Profiler og Tip Top International. Suhr Industries er en del af Suhr Equity/Suhr Group, der i forvejen ejer virksomheder indenfor træ- og byggebranchen. I kraft af et højt kvalitetsniveau og en høj servicegrad hører virksomheden til de største i Skandinavien.

I en verden præget af standardiserede produkter har Hørning det privilegium at levere gulve, der ofte er skræddersyede til kundernes individuelle ønsker.

Hørning gulve kan fremstilles og sammensættes i et uendeligt antal variationer. Vort mål er at videregive glæden ved at anvende unikke og personlige løsninger – dette opnås kun med fuld fokus på vore nøgleord: Kvalitet, fleksibilitet og service.​

Det lokale miljø

 

​Hørning Parket Fabrik arbejder løbende på at reducere miljøpåvirkningerne i form af affald, emission og støj.

Virksomheden har et formaliseret samarbejde med myndighederne vedrørende disse påvirkninger af omgivelserne.

Ved valg af træleverandører lægges stor vægt på, at leverandøren er seriøs i forhold til miljøspørgsmål. Derfor prioriterer vi firmaer, som bruger og aktivt fremmer leverancer fra bæredygtigt skovbrug.​

Har du brug for at høre mere?

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon

41 87 88 78 eller på e-mail [email protected].

Vi har tømrer i Nordsjælland og omegn, der gerne står klar til at hjælpe dig med dit nye gulv. Så hvis du mangler hjælp fra en tømrer i Allerød, en tømrer i Hillerød eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte la Cour Byg A/S. 

Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau