fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Wiking gulve

Plankegulv i højeste kvalitet

Wiking Gulve er plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion.
 

Hos Wiking Gulve lægger vi vægt på det gode hånd­værk. Vi har eget savværk og produktion, hvor vi kombinerer tradition og erfaring med moderne viden og teknologi. Resultatet er smukke og stærke plankegulve, der er beregnet til at bruge til både hverdag og fest.

Håndplukket træ

Der er stor forskel på skovens træer. Derfor gør vi et stort nummer ud af at vælge de rigtige skovområder, og vi er selv med ude at finde og afmærke de træstammer, der egner sig bedst til plankegulve.

Kun ved at håndplukke hver enkelt stamme kan vi sikre den optimale kvalitet i det færdige produkt.​

At arbejde med træ handler også om respekt for naturen. Vi samarbejder udelukkende med seriøse skovbrug, der lever op til gældende regler for miljø og genplanting.

Respekten for træet går igen i hele vores behandling af træet – fra opsavning og tørring på vores eget savværk til selve produktionen på fabrikken i Jebjerg nord for Skive. At fremstille plankegulve er et håndværk, og vi bygger hele processen på årelang erfaring og tradition kombineret med den nyeste viden og teknologi.​

Har du brug for at høre mere?

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon

41 87 88 78 eller på e-mail [email protected].

Vi har tømrer i Nordsjælland og omegn, der gerne står klar til at hjælpe dig med dit nye gulv. Så hvis du mangler hjælp fra en tømrer i Allerød, en tømrer i Hillerød eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte la Cour Byg A/S. 

Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau