fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Gulvafslibning

​Gulvafslibning og gulvbehandling i høj kvalitet

 
Søger du professionel hjælp til gulvafslibning?

Så er du kommet til rette sted, da vi hos la Cour Byg A/S kan være behjælpelige med afslibning af gulve samt gulvbehandling af alle gulvtyper. la Cour Byg A/S holder både til i Roskilde og Hillerød, og derfor kan vi nemt nå ud til vores kunder i hele Nordsjælland.

Uanset hvilken type opgave vi skal udføre, gør vi meget ud af at indgå i tæt dialog med vores kunder, så derfor sørger vi altid for at have fokus på kvalitet og godt håndværk, så du er garanteret et resultat, som bedst muligt indfrier dine ønsker.

​Uanset hvilken type opgave vi skal udføre, gør vi meget ud af at indgå i tæt dialog med vores kunder, så derfor sørger vi altid for at have fokus på kvalitet og godt håndværk, så du er garanteret et resultat, som bedst muligt indfrier dine ønsker.

Hvad koster gulvafslibning?

Men hvad koster en gulvafslibning? Dette afhænger naturligvis af en række faktorer såsom opgavens omfang. Uanset hvad, garanterer vi en god, billig pris.​

​Hvad mange glemmer er, at man ikke nødvendigvis behøver at skifte hele sit gulv ud, eller opgaven bliver meget omfattende, blot fordi det er slidt eller har ridser. I stedet kan man i mange tilfælde nøjes med at slibe det og give gulvet nyt liv med en ny behandling. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi er medlem af Håndværker Garanti, så du er garanteret et godt resultat, der vil kunne holde i mange år.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]. Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau