fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Gulvafslibning

​Professionel hjælp til gulvafslibning og gulvbehandling i høj kvalitet

 

Så er du kommet til rette sted, da vi hos la Cour Byg A/S kan være behjælpelige med afslibning af gulve samt gulvbehandling af alle gulvtyper. la Cour Byg A/S holder både til i Roskilde og Hillerød, og derfor kan vi nemt nå ud til vores kunder i hele Nordsjælland og omegn. 

Uanset hvilken type opgave, vi skal udføre som tømrer i Nordsjælland og omegn, gør vi meget ud af at indgå i tæt dialog med vores kunder, så derfor sørger vi altid for at have fokus på kvalitet og godt håndværk, så du er garanteret et resultat, som bedst muligt indfrier dine ønsker. Det gælder selvfølgelig også, når vi skal hjælpe dig med gulvafslipning. 

Hvad koster gulvafslibning?

Men hvad koster en gulvafslibning hos la Cour Byg A/S? Dette afhænger naturligvis af en række faktorer såsom opgavens omfang. Uanset hvad garanterer vi altid en god, billig pris.​

​Hvad mange glemmer er, at man ikke nødvendigvis behøver at skifte hele sit gulv ud, blot fordi gulvet er slidt eller har ridser. I stedet kan man i mange tilfælde nøjes med at slibe det og give gulvet nyt liv med en ny behandling.

Hos la Cour Byg A/S har vi som tømrer i Nordsjælland og omegn mange års erfaring inden for branchen. Desuden er vi medlem af Håndværker Garanti, så du er garanteret et godt resultat, der vil kunne holde i mange år.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]

Vi dækker desuden med tømrer i hele Nordsjælland og omegn. Det gælder altså både tømrer i Allerød, tømrer i Hillerød m.m. Vores tømrer står klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have lavet nyt tag, eller om du skal have nye vinduer. 

Du kan også læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise

Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau