fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Hovedentreprise

hvad er hovedentreprise?

Hovedentreprise er en af de mest benyttede entrepriseformer for den private bygherre. Her har du som bygherre et større ansvar for godkendelser og byggematerialer – dog har du en hovedentreprenør tilknyttet, som styrer selve byggeriet og forløbet.

Du har som privat bygherrer derfor et større ansvar, men du vil udelukkende kommunikere med hovedentreprenøren og ikke de forskellige håndværkere og faggrupper, som også er involveret i projektet.

Vores opgave er at sørge for, at alle tidsplaner bliver overholdt og at samarbejdet med andre faggrupper fungerer og ikke mindst holder sig indenfor rammerne af aftalen. På den måde sikrer vi at kvaliteten af byggeriet lever op til de højeste standarder.

hovedENTREPRISE MED FOKUS PÅ KVALITET OG GODT HÅNDVÆRK​

Vores mangeårige erfaring indenfor branchen med denne type opgaver, gør os rustet til, at styre alle processer i hovedentreprisen. Vi har gennemført mange forskellige hovedentrepriseprojekter, og vi sikrer altid et tilfredsstillende resultat for vores kunder.
Skal du bruge hjælp til hovedentreprise? Hos la Cour Byg A/S står vi for det hele og gør det nemmere for dig. Vi holder til i både Hillerød og Roskilde, og har mange kunder i både Birkerød, Allerød og Roskilde og omegn.

Hvad egner hovedentreprise sig bedst til?

Ofte populært hos private bygherrer der for eksempel skal have renoveret, ombygget eller tilbygget, hvor flere forskellige faggrupper er involveret. Det kan også være parcelhusbyggerier, badeværelser eller andre projekter, som her kræver flere faggruppers involvering.

 

Fordele ved hovedentreprise

Den største fordel ved hovedentreprise er, at du som bygherrer ikke skal koordinere og ansætte de rigtige faggrupper til projektet, og dertil ikke have ansvaret for om projektet faktisk bliver udført til tiden.

 

 

Ulemper ved hovedentreprise

Den største ulempe er selvfølgelig, at du som bygherrer har et større ansvar, og at du selv skal stå for eventuelle tegninger og godkendelser. Dog har vi som hovedentreprenør ansvaret for, at projektet til tiden og at alle aftaler er overholdt.
 
Hos la Cour Byg A/S tilbyder vi også totalentreprise og fagentreprise

Få den rette rådgivning

Hos la Cour Byg A/S har vi de rette kompetencer til at gennemføre og kontrollere alle typer hovedentrepriseprojekter. Vi giver kompetent rådgivning og forslag til, hvordan dit byggeprojektet kan se ud og hvilke muligheder der er for dit projekt.

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ totalentreprise, fagentreprise eller hovedentreprise.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]. Vi glæder os meget til at hjælpe med dit næste byggeprojekt.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau