fbpx
41 87 88 78 [email protected]

køkken

Renovering af husets omdrejningspunkt​

 

Køkkenet er der, hvor vi bruger det meste af vores tid i hjemmet. Vi mødes der ofte både morgen, eftermiddag og til aften med familie og venner. Derfor giver det også god mening, at det er et af de rum, hvor vi investerer flest penge, når det gælder renovering i vores hjem.

​Hos la Cour Byg A/S kan vi hjælpe dig med din køkkenrenovering på grund af vores mange års erfaring. Vi er beliggende i Hillerød og Roskilde men har også kunder i det øvrige Sjælland og Nordsjælland.​

Vi ved, at det ikke er nemt at vælge et nyt køkken. Der er rigtig mange køkkenfirmaer om buddet (kvik, HTH, Svane, Vordingborg, Ikea mfl.) der alle gerne vil sælge til efterhånden fornuftige priser. Vores erfaring er dog desværre, at køkkenforhandlere meget gerne vil sælge en masse ekstraudstyr, hvor det i 9 ud af 10 tilfælde pludselig er 50% af køkkenet, der er ekstraudstyr. ​​

Fordele ved at vi hjælper dig med køkkenrenovering

Køkkenfirmaerne tjener selvfølgelig på at sælge montering til kunderne.

Det er ofte strikket sådan sammen, at de presser køkkenmontøren i pris, og han har derfor 20% mindre tid til at lave det samme arbejde for at kunne leve af det. Det er der, kvaliteten kommer ind i billedet.

Derfor vil vi anbefale dig at lade os stå for din køkkenrenovering.

​Vi tilbyder montering af køkken for 990,- + moms pr. element. inkl. at samle skabet. ​

N

Vi er ikke interesseret i at smide en masse dyrt ekstraudstyr i dit nye køkken.

N

Vi har forstand på samling og montering, og hvad de praktiske muligheder er for rummet

N

Vi kan også arbejde på hele rummet og gøre din køkkenrenovering med gulv og vægge til en helstøbt løsning

N

Vi kan også hjælpe med at få et "billigt" Ikea-køkken til at ligne en million ved f.eks. at kombinere skabene med andre greb, bordplade, vask osv.

N

Vi kan levere og montere dit køkken til en lavere pris end køkkenfirmaet.

Kontakt os allerede i dag for mere information om køkkenrenovering

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud og rådgivning til din opgave, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag.

Vi har tømrer i Nordsjælland og omegn, der står klar til at hjælp dig med dit nye køkken. Vi hjælper også gerne med dine andre projekter og har både maler i Nordsjælland og murer i Nordsjælland. Desuden tilbyder vi også fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.

Du kan skrive til os på e-mail [email protected] eller ringe til os på telefon 41 87 88 78. Du kan også indhente et tilbud ved at bruge kontaktformularen her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau