fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Kompetencer

din lokale håndværker i Nordsjælland, roskilde og omegn

 

Velkommen til la Cour Byg. Her kan du få overblik over ydelser og kompetencer hos kundernes foretrukne håndværker i Nordsjælland og omegn

Som et etableret håndværkerfirma med mange års erfaring med godt håndværk på størstedelen af Sjælland, er vi stolte af at kunne tilbyde vores kompetencer indenfor alt fra tømrer, murer, maler til hovedentreprise, fagentreprise og ikke mindst totalentreprenør i forbindelse med totalentreprise.

Som et moderne tømrerfirma i Midt- og Nordsjælland har vi valgt at digitalisere vores arbejdsgange og processer. Som kunde er der derfor garanti, for at du bliver forsynet med et godt overblik over hele arbejdsprocessen. Det gælder både i henhold til tidsregistrering, fakturering, betalinger og meget mere.

Dette skift har medført en klar effektivisering af vores administrative ressourcer, der har været med til at lette arbejdsbyrden betydeligt. Vi har derfor mulighed for at arbejde mere målrettet med de primære håndværksopgaver for kunderne til stærke konkurrencedygtige priser.  

 

Tømrer

la Cour Byg så dagens lys som følge af en sammenlægning af to tømrerfirmaer i Hillerød. Sammenlægningen resulterede i et fagligt stærkt team med masser af specialiserede kompetencer og erfaring som etableret håndværksfirma, der stadig i dag indebærer kompetente tømrer i Nordsjælland – herunder både tømrer i Allerød, tømrer i Hillerød m.m. 

Læs mere om vores ydelser som tømrer i Nordsjælland og omegn. Vores tømrer klarer alt fra nyt tag i Nordsjælland samt hjælp til at indsætte nye vinduer i Nordsjælland

 

Murer

Efter længere tids efterspørgsel fra kunderne besluttede vi i november 2015 at udvide vores ydelser yderligere end blot vores ydelser som tømrer i Nordsjælland. Vi oprettede derfor en specialiseret enhed som murer i Nordsjælland.

I dag er afdelingen med vores murer i Nordsjælland en effektiv og specialiseret enhed, og vi er meget stolte af at kunne tilbyde vores mange tilbagevendende kunder et bredspektret ydelseskatalog. Vi kan derfor tilbyde kunderne stor fleksibilitet og høj faglighed, uanset om de skal have slebet gulvet, opmuret nyt badeværelse eller noget tredje.

Læs mere om vores ydelser som murer i Nordsjælland og omegn.

 

Maler

Hos la Cour Byg tilbyder vi også vores ydelser som professionel maler i Nordsjælland.

Mange års erfaring har lært os, at der ofte er behov for en maler i forbindelse med renoveringsprojekter i hjemmet. Vi har derfor gjort det nemt for kunderne, at tilkøbe vores ydelser som maler i Nordsjælland og omegn. Du kan som kunde være sikker på, at få alt renoveringsarbejde udført under ét og samme firma, når du kontakter la Cour Byg. Det gør det både nemt og enkelt for dig som kunde.

Læs mere om vores ydelser som maler i Nordsjælland og omegn.

 

FAG/HOVED- & TOTALENTREPRISER

Som en af de førende håndværksvirksomheder på Sjælland udfører vi også totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise for både private- og erhvervskunder.

Vi er en moderne virksomhed med effektive arbejdsgange og flere års erfaring med totalentreprise, fagentreprise og hovedentreprise. Vi har fokus på rådgivning, kvalitet -og service i særklasse.

Læs mere om vores entrepriseformer – herunder totalentreprise, fagentreprise og hovedentreprise.

Kontakt os for et godt tilbud eller rådgivning til dit næste projekt

Du kan skrive til os på e-mail [email protected], eller du kan ringe til os på telefon 41 87 88 78. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig professionel rådgivning til din opgave, og du er garanteret en fordelagtig pris, hvad enten det drejer sig om et nyt tag i Nordsjælland, totalentreprise eller noget helt tredje. 

Vi glæder til at høre fra dig.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau