fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Kompetencer

din lokale tømrer i Nordsjælland, roskilde og omegn

 

Velkommen til la Cour Byg. Her kan du få overblik over ydelser og kompetencer hos kundernes foretrukne tømrerfirma i Nordsjælland

Som et etableret håndværkerfirma med mange års erfaring med godt håndværk på størstedelen af Sjælland, er vi stolte af at kunne tilbyde vores kompetencer som hhv. tømrer, murer, maler og totalentreprenør.

Som et moderne tømrerfirma i Midt- og Nordsjælland har vi valgt at digitalisere vores arbejdsgange og processer. Som kunde bliver du forsynet med et godt overblik over hele arbejdsprocessen inkl. tidsregistrering, fakturering, betalinger og meget mere.

Dette skift har medført en klar effektivisering af vores administrative ressourcer der har været med til at lette arbejdsbyrden betydeligt. Vi har derfor mulighed for at arbejde mere målrettet med de primære håndværksopgaver arbejdsopgaver for kunderne, til stærke konkurrencedygtige priser.  

 

Tømrer

la Cour Byg så dagens lys som følge af en sammenlægning af to tømrerfirmaer i Hillerød. Sammenlægningen resulterede i et fagligt stærkt team med masser af specialiserede kompetencer og erfaring som etableret håndværksfirma og tømrer i Nordsjælland. Læs mere om vores ydelser som tømrer i Nordsjælland.

 

Murer

Efter længere tids efterspørgsel fra kunderne besluttede vi i november 2015 at udvide vores ydelser yderligere. Vi oprettede derfor en specialiseret enhed som murer i Nordsjælland. I dag er afdelingen en effektiv og specialiseret enhed, og vi er meget stolte af at kunne tilbyde vores mange tilbagevendende kunder et bredspektret ydelseskatalog. Vi kan derfor tilbyde kunderne stor fleksibilitet og høj faglighed, uanset om de skal have slebet gulvet, opmuret nyt badeværelse eller skiftet vinduerne. Læs mere om vores ydelser som murer i Nordsjælland.

 

Maler

Hos la Cour Byg tilbyder vi også vores ydelser som professionel maler i Nordsjælland. Mange års erfaring har lært os, at der ofte er behov for en maler i forbindelse med renoveringsprojekter i hjemmet. Vi har derfor gjort det nemt for kunderne, at tilkøbe vores ydelser som maler. Du kan som kunde være sikker på, at få alt renoveringsarbejde udført under ét og samme firma. Det er både nemt, og enkelt. Læs mere om vores ydelser som maler i Nordsjælland.

 

FAG/HOVED- & TOTALENTREPRISER

Som en af de førende håndværksvirksomheder på Sjælland udfører vi også totalentreprise for både private- og erhvervskunder.

Vi er en moderne virksomhed med effektive arbejdsgange og flere års erfaring med fagentreprise og hovedentreprise. Vi har fokus på rådgivning, kvalitet -og service i særklasse. Læs mere om vores entrepriseformer.

Kontakt os for et godt tilbud eller rådgivning til dit næste projekt

Du kan skrive til os på e-mail [email protected], eller du kan vælge at ringe til os på telefon 41 87 88 78. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at give dig professionel rådgivning til din opgave, og du er garanteret en fordelagtig pris, hvad enten det drejer sig om et nyt tag eller en tagrenovering. Vi glæder til at høre fra dig.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau