fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Maler

din professionelle maler i Nordsjælland og omegn

Trænger væggene til en kærlig hånd? Råber huset på træbeskyttelse? Ingen problemer for la Cour Byg A/S. Som dit alsidige håndværksfirma i hele Nordsjælland er der ingen opgave, der er for stor eller for lille til os.

Vi udfører alt lige fra totalentreprise til maling af vinduer og døre.  

 

Tømrer og maler

Som tømrer i Nordsjælland og omegn har vi gennem årene arbejdet på projekter i det meste af Sjælland. Vi oplevede fra vores kunder en stor efterspørgsel på at kunne få samtlige ydelser under ét og samme firma. For at kunne opfylde dette behov begyndte vi at tilbyde vores ydelser som maler. 

Som virksomhed har vi generelt et stort fokus på dialog og kvalitet, og vi lægger stor vægt på at kunne imødekomme ønsker fra vores mange trofaste og tilbagevendende kunder. 

I en branche, hvor ikke to opgaver er ens, er vi også kendt for vores dygtige rådgivning, og vi er kendt for vores evne til at finde frem til kreative løsninger på håndværksmæssige udfordringer hos kunderne. Det gælder både iht. vores ekspertise som tømrer i Nordsjælland og omegn såvel som vores ekspertise som maler i Nordsjælland.

 

Få et flot resultat med la Cour Byg

Som professionel maler står vi 100% inde for vores valg af materialer til dit næste renoveringsprojekt. Vi bruger mærker af høj kvalitet, der med garanti kan give dine vægge og paneler nyt liv. Hos la Cour Byg A/S er vi alle dedikerede og dygtige fagfolk med en høj professionalisme og faglighed. Vi står derfor inde for et veludført arbejde -uanset opgaven. 

 

Hvad koster en maler i Nordsjælland?

la Cour Byg A/S tilbyder vores ydelser til både nye og eksisterende kunder. Så hvad enten du er i færd med et større renoveringsprojekt, eller at du bare skal have frisket hjemmets vægge op, så kan vi med garanti hjælpe dig videre til et smukt og professionelt resultat. 

Som etableret håndværksfirma har vi mulighed for at kunne tilbyde vores kunder stærke og konkurrencedygtige priser. 

Erfaren maler med fokus på godt håndværk og høj kvalitet

Hos la Cour Byg A/S vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Vi sørger altid for at have fokus på dialogen med vores kunder, da vi er af den overbevisning, at det medfører de bedste resultater. Vi værdsætter nemlig det gode malerhåndværk – uanset opgaven. Derfor garanterer vi en løsning, der lever op til dine krav.

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Står du og skal have udført malerarbejde, og mangler du en professionel maler, er du kommet til det rette sted. Hos la Cour Byg A/S holder vi til i Hillerød og Roskilde, men vi dækker med maler i hele Nordsjælland og omegn.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]. Vi hjælper også gerne med andre ydelser – eksempelvis indenfor fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.  

Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau