fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Maler

La Cour Byg -din professionelle maler i Roskilde, Hillerød og omegn

 

 

 

professionelt malerarbejde

Trænger væggene til en kærlig hånd? Råber huset på træbeskyttelse? Ingen problemer for la Cour Byg A/S. Som dit alsidige håndværksfirma i hele Nordsjælland er der ingen opgave der er for stor eller for lille. Vi udfører alt lige fra totalentreprise til maling af vinduer og døre.  

 

Tømrer og maler

Som tømrer i Hillerød og omegn, har vi gennem årene arbejdet på projekter i det meste af Sjælland. Vi oplevede fra vores kunder en stor efterspørgsel på at kunne få samtlige ydelser under ét og samme firma. Vi begyndte derfor at tilbyde vores ydelser som maler for at kunne opfylde dette behov. 

Som virksomhed har vi stort fokus på dialog og kvalitet, og lægger stor vægt på at kunne imødekomme ønsker fra vores mange trofaste og tilbagevendende kunder. 

I en branche hvor ikke to opgaver er ens, er vi er også kendt for vores dygtige rådgivning, og er kendt for vores evne til at finde frem til kreative løsninger på håndværksmæssige udfordringer hos kunderne.

 

Få et flot resultat med la Cour Byg

Som professionel maler står vi 100% inde for vores valg af materialer til dit næste renoveringsprojekt. Vi bruger mærker af høj kvalitet, der med garanti kan give dine vægge og paneler nyt liv. Hos la Cour Byg A/S er vi alle dedikerede og dygtige fagfolk med en høj professionalisme og faglighed. Vi står derfor inde for et veludført arbejde -uanset opgaven. 

Har du brug for rådgivning, eller har særlige ønsker i forbindelse med projektet, er du meget velkommen til at tage en uforpligtende snak, og høre hvordan vi kan hjælpe dig godt videre med dit næste renoveringsprojekt. 

Se vores kontaktinformationer her. 

Hvad koster en maler i Nordsjælland?

la Cour Byg A/S tilbyder vores ydelser til nye og eksisterende kunder. Så hvad enten du er i færd med et større renoveringsprojekt, eller bare skal have frisket hjemmets vægge op, så kan vi med garanti hjælpe dig videre til et smukt og professionelt resultat. 

Som etableret håndværksfirma har vi mulighed for at kunne tilbyde vores kunder stærke og konkurrencedygtige priser. 

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på din opgave i dag.

Erfaren murer med fokus på godt håndværk og høj kvalitet

Ønsker du rådgivning, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Vi sørger altid for at have fokus på dialogen med samtlige af vores kunder, da vi er af den overbevisning, at det medfører de bedste resultater. Vi værdsætter nemlig det gode murerhåndværk, uanset hvilken opgave vi laver. Derfor garanterer vi en løsning, der lever op til dine krav.

Vi har erfaring med at udføre en lang række murerarbejde som f.eks.:

N

Garage

N

Badeværelse

N

Halvmur

N

Skorstene

N

Flisegulve

N

Samt reparationer af div. murerarbejde.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på murerarbejde

Står du og skal have udført murerarbejde og mangler en professionel murer, er du kommet til det rette sted. Vi holder til i Hillerød og Roskilde, men har kunder i hele Midt- og Nordsjælland.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]. Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau