fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Murer

Murer i Nordsjælland og omegn, der udfører alle typer murerarbejde​

 

​Har du brug for en dygtig murer i Nordsjælland og omegn? Hos la Cour Byg A/S kan vi udføre al slags murerarbejde og så endda til fordelagtige priser.

Vores firma ligger i Hillerød, men vi hjælper kunder med murer i Birkerød, murer i Allerød og omegn, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal have lavet nyt badeværelse i Nordsjælland eller anden form for murerarbejde. 

Som murer i Nordsjælland og omegn udfører vi opgaver for både private og erhverv.

Dialog, kvalitet og service er nøgleord, vi altid sørger for at arbejde efter, da dette har sikret os mange tilfredse kunder efter at have fået hjælp fra vores murer i Allerød, murer i Hillerød eller andesteds.

Vi er desuden gode til at komme med input og ideer, så vi sikrer, at du får den mest optimale løsning, der formår at indfri dine ønsker.

Erfaren murer med fokus på godt håndværk og høj kvalitet

Ønsker du rådgivning, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning. Det gælder, uanset om du skal have lavet nyt badeværelse eller en større renovering af hus

Vi sørger altid for at have fokus på dialogen med vores kunder, da vi er af den overbevisning, at det medfører de bedste resultater. Vi værdsætter nemlig det gode murerhåndværk, uanset hvilken opgave vi laver. Derfor garanterer vi en løsning, der lever op til dine krav.

Vi har stor erfaring med at udføre en lang række murerarbejde som f.eks.:

N

Garage

N

Nyt badeværelse

N

Halvmur

N

Skorstene

N

Flisegulve

N

Samt reparationer af div. murerarbejde

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på murer i Nordsjælland og omegn

Står du og skal have udført murerarbejde, og mangler du en professionel murer i Nordsjælland eller omegn, er du kommet til det rette sted. Vi dækker blandt andet med murer i Allerød, murer i Hillerød og mange andre steder.  

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe på telefon 41 87 88 78, eller send os en e-mail på [email protected].

Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau