fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse i Nordsjælland?

Professionelt udført murerarbejde til renovering af badeværelset

 
Skal du have et nyt badeværelse i Nordsjælland? Hos la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde tilbyder vi professionel renovering af badeværelse for kunder i hele Nordsjælland, bl.a. Birkerød og Allerød. Mange af vores kunder efterspurgte denne service til at få lavet nyt bad, og derfor etablerede vi en murerafdeling tilbage i 2015. 

Det betyder, at vi nu kan lave nyt badeværelse i Nordsjælland eller renovere vores kunders eksisterende badeværelser i blandt andet Lyngby, Helsingør og omegn.​

 

Alt fra flisearbejde til renovering af badeværelse

Vi sætter en stor ære i, at vores tømrer- og murerarbejde i forbindelse med renovering af f.eks. et nyt badeværelse, skal afleveres til den aftalte tid, og kvaliteten er naturligvis er i top.

​Der skal være en god dialog fra start til slut, så du som kunde får det forventede resultat. Vi benytter udelukkende danske håndværkere, og vi kan altid stå inde for medarbejdernes arbejde.

​Vi kan nu tilbyde at planlægge alle bygge- og renoveringsprojekter ned til de mindste detaljer, fordi vi har vores egen murerafdeling. Vi varetager alle former for murerarbejde ved renovering af badeværelse og andre mureropgaver, såsom:

N

Indmuring af badekar

N

Opmuring af brusekabiner

N

Fjernelse af det gamle gulve

N

Etablering af vand, el og gulvvarme

N

Lægning af fliser på gulve og vægge samt reparation

N

Udvidelse af badeværelse

N

Opmuring af nyt badeværelse

N

Renovering af badeværelse

N

Isolering af gulve

N

Støbning af gulve

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på murerarbejde

Står du og skal have udført murerarbejde og mangler en professionel murer, er du kommet til det rette sted.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]. Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau