fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Nyt badeværelse

 

Nyt badeværelse i Nordsjælland? Få professionelt murerarbejde til renovering af badeværelse

 
Hos la Cour Byg A/S tilbyder vi professionel renovering af badeværelse eller hjælp til nyt badeværelse for kunder i hele Nordsjælland og omegn, bl.a. Birkerød og Allerød.
 
Mange af vores kunder efterspurgte denne service til at få lavet nyt bad, og derfor etablerede vi en murerafdeling tilbage i 2015, hvorfor vi i dag dækker med murer i hele Nordsjælland og omegn. Det betyder, at vi nu kan renovere vores kunders eksisterende badeværelser samt hjælpe med at opføre et nyt badeværelse i Nordsjælland og omegn.
 

Alt fra flisearbejde til renovering af badeværelse

Vi sætter en stor ære, i at vores tømrer- og murerarbejde i forbindelse med renovering af f.eks. et badeværelse, skal afleveres til den aftalte tid, og at kvaliteten naturligvis er i top.

​Derfor prioriterer vi også, at der skal være en god dialog fra start til slut, så du som kunde får det forventede resultat. Vi benytter udelukkende danske håndværkere, og vi kan altid stå inde for medarbejdernes arbejde.

I dag kan vi tilbyde at planlægge alle bygge- og renoveringsprojekter ned til de mindste detaljer, i og med vi har vores egen murerafdeling. Vi varetager alle former for murerarbejde ved renovering af badeværelse men også andre mureropgaver, såsom:

N

Indmuring af badekar

N

Opmuring af brusekabiner

N

Fjernelse af det gamle gulve

N

Etablering af vand, el og gulvvarme

N

Lægning af fliser på gulve og vægge samt reparation

N

Udvidelse af badeværelse

N

Opmuring af nyt badeværelse

N

Renovering af badeværelse

N

Isolering af gulve

N

Støbning af gulve

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på murer i Nordsjælland

Står du og skal have udført murerarbejde, og mangler du en professionel murer i Nordsjælland eller omegn, er du kommet til det rette sted.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe til os på tlf: 41 87 88 78 eller skrive til os på e-mail [email protected].

Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau