fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Renovering af hus

Entreprenør med mange års erfaring med renovering af hus

 

Hos la Cour Byg A/S kan vi hjælpe dig med at renovere hus. Vi er beliggende i Hillerød og Roskilde og har også kunder i hele Nordsjælland, hvor vi tager imod opgaver fra både private og erhverv.

Har du brug for hjælp til renovering eller ombygning af hus, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted, da vi har mange års erfaring inden for branchen. Hos os er du tilmed garanteret en fordelagtig pris på lige netop din opgave, om det gælder renovering eller ombygning af hus.

Få professionel hjælp til ombygning eller renovering af hus

Der er således ikke den opgave, som vi ikke kan hjælpe med, og så har vi fokus på det gode håndværk og kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Ydermere gør vi meget ud at skabe en god dialog med samtlige af vores kunder, da vi af erfaring ved, at vi dermed nemmere vil kunne tilbyde en løsning, der formår at indfri lige netop dine forventninger. Det garanterer dig bedst mulige resultat.

Inden du går i gang med din ombygning af hus eller skal renovere hus, har du sikkert en masse uafklarede spørgsmål. Vi hjælper gerne med professionel vejledning og rådgivning og gør meget ud af at komme med gode indspark og idéer. Vi har mange års erfaring fra branchen og derfor ved vi, hvad der fungerer.

Hos la Cour Byg hjælper vi også, hvis du skal have lavet en ny tilbygning. Læs mere her. 

Hos la Cour Byg kan du desuden få professionel hjælp til:

N

Udskiftning af gulve

N

Nyt køkken

N

Nyt loft

N

Nye vinduer og døre

N

Nye indvendige døre

N

Renovering af værelse

N

Renovering af badeværelse

N

Renovering af bryggers

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]. Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau