fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Renovering af hus

Entreprenør med mange års erfaring med renovering af hus

Hos la Cour Byg A/S kan vi hjælpe dig med at renovere hus. Vi er beliggende i Hillerød og Roskilde men har kunder i hele Nordsjælland, hvor vi tager imod opgaver fra både private og erhverv.

Har du brug for hjælp til renovering eller ombygning af hus, er du uden tvivl kommet til det helt rette sted, da vi har mange års erfaring som murer i Nordsjælland og omegn.

Hos os er du tilmed garanteret en fordelagtig pris på lige netop din opgave, uanset om det gælder renovering eller ombygning af hus.

Få professionel hjælp til ombygning eller renovering af hus

Der er ikke den opgave, som vi hos la Cour Byg A/S ikke kan hjælpe med, og vigtigst af alt har vi fokus på det gode håndværk og kvalitet i alt, vi foretager os.

Ydermere gør vi meget ud at skabe en god dialog med vores kunder, da vi af erfaring ved, at vi dermed nemmere vil kunne tilbyde en løsning, der formår at indfri lige netop dine forventninger. Det garanterer dig bedst mulige resultat, når du får hjælp af vores murer i Nordsjælland og omegn.

Inden du går i gang med din ombygning af hus eller skal renovere hus, har du sikkert en masse uafklarede spørgsmål.

Vores murer i Nordsjælland og omegn hjælper gerne med professionel vejledning og rådgivning og gør meget ud af at komme med gode indspark og idéer. Vi har mange års erfaring fra branchen og derfor ved vi, hvad der fungerer.

Hos la Cour Byg kan du desuden få professionel hjælp til:

N

Udskiftning af gulve

N

Nyt køkken

N

Nyt loft

N

Nye vinduer og døre

N

Nye indvendige døre

N

Renovering af værelse

N

Renovering af badeværelse

N

Renovering af bryggers

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe til os på tlf: 41 87 88 78 eller skrive til os på e-mail [email protected].

Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau