fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Systemvægge

Systemvægge fra Triplan​

 

TP Lite Triplan
Hos la Cour Byg A/S kan vi levere de elegante fuldglasvægge TP-Lite fra Triplan, der er med 10 til 12,76 mm sikkerhedsglas og kan opfylde lydkrav op til Rw 39 dB. Alternativt findes der også 42 dB med 30 mm skinner og 16,76 mm Stadip Silence lydglas.

Glassene indbygges i et enkelt skinnesystem, som er placeret i top og bund og fastholdes i skinnerne med sorte tætningslister.​

Store glasflader giver desuden mulighed for at præge væggene med dekorationer som f.eks. farvet eller mønstret folie. Ulemperne ved storrums-kontorer kan være støjgener og den manglende mulighed for at tale fortroligt.​​ Dette kan man dog nemt komme til livs med enkle eller dekorative systemvægge. 

Lad vores tømrer i Nordsjælland og omegn hjælpe dig med at sætte systemvægge op. Få et tilbud allerede i dag ved at klikke herunder. 

Har du brug for at høre mere?

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud og, er du mere end velkommen til at kontakte os i dag. Vores tømrer i Nordsjælland og omegn står også gerne klar med kompetent rådgivning, så du er garanteret den bedste løsning. 

Du kan også læse nærmere om vores andre ydelser hos la Cour Byg A/S. Vi dækker med murer i Nordsjælland og omegn samt maler i Nordsjælland og omegn. Derudover tilbyder vi også fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise

Du kan skrive til os på e-mail [email protected] eller ringe til os på telefon 41 87 88 78. Du kan også indhente et tilbud ved at bruge kontaktformularen her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau