fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Terrasser

Alle former for Terrasser

 

Går du og leger med tanken om en ny terrasse, så er la Cour Byg A/S de helt rigtige at kontakte. Vi har tømrer i Allerød, tømrer i Birkerød og resten af Nordsjælland og omegn. 

​Vi har stor erfaring med ombygning og opbygning nye af terrasser. Det gælder både oven på eksisterende fliser eller græsplæne mm.​

Hos la Cour Byg A/S har vi tømrer i hele Nordsjælland og omegn, der kan lave alle former for terrasser med diverse kanter og hjørner lige efter finde ønsker. Det gælder, hvis du for eksempel vil have anlagt en terrasse med indbygget trappe. 

N

Vi har erfaring med Thermowood, som er den "økologiske" imprægnering (varmebehandlet).

N

klassisk trykimprægneret terrassebrædder.

N

Komposit som er lavet af et vedligeholdelsesfrit plast materiale.

N

Terrasse i hårdttræ som evt. skal proppes, så det bliver uden synlige skruer.

N

og selvfølgelig terrasse i lærk og mange andre produkter

Kontakt os allerede i dag for mere information om bygning af terrasser

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud fra vores tømrer i Nordsjælland og omegn? Det kan også være, du vil have rådgivning til din opgave. I alle tilfælde er du mere end velkommen til at kontakte os i dag.

Hos la Cour Byg A/S har vi tømrer i Allerød, tømrer i Birkelund og resten af Nordsjælland og omegn, der kan hjælp dig med din nye terrasse. Skal du derudover have hjælp af en murer i Nordsjælland eller en maler i Nordsjælland, står vi også gerne klar. Vi tilbyder desuden fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.

Du kan skrive til os på e-mail [email protected] eller ringe til os på telefon 41 87 88 78. Du kan også indhente et tilbud ved at bruge kontaktformularen her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau