fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Tilbygning

Tilbygning til alle slags huse med fokus på kvalitet​

 

Har du brug for hjælp til en tilbygning? Hos la Cour Byg A/S tilbyder vi at lave tilbygning til alle slags huse. Vi holder til i både Hillerød og Roskilde, og vi kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland.

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, hvorfor vi med garanti vil kunne hjælpe dig. Vi har altid fokus på kvalitet og det gode håndværk, uanset om det er for erhverv eller private.​

Vi har fordelagtige priser på ombygning af parcelhus, såvel som ombygning af hus, og vi vil kunne være behjælpelige med alle former for tilbygning, hvad end det er i bade- eller soveværelset. Vi har mange års erfaring med disse opgavetyper, se du er altid garanteret et godt resultat, der formår at indfri lige netop dine ønsker.​

Få professionel hjælp til tilbygning eller ombygning af hus

Skal du bruge professionel hjælp til ombygning af hus, så er du kommet til det rette sted. Og så får du ovenikøbet en god pris på din opgave, ligegyldigt hvilket rum i dit hus der har brug for enten en tilbygning eller ombygning.

Hvis du har brug for vejledning, vil vi hellere end gerne tage en snak med dig om, hvad der vil kunne være den bedste løsning i lige netop dit tilfælde. Vi sørger nemlig for altid at fokusere på den gode dialog med vores kunder. Vores erfaringer fortæller os, at det giver de bedste resultater.

Hos la Cour Byg hjælper vi også gerne med renovering af hus. Læs mere her

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tilbygninger

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]. Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau