fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Tilbygning

Tilbygning til alle slags huse med fokus på kvalitet​

 

Har du brug for hjælp til en tilbygning af en murer i Nordsjælland? Hos la Cour Byg A/S tilbyder vi at lave tilbygning til alle slags huse. Vi holder til i både Hillerød og Roskilde, men vi kører ud til vores kunder i hele Nordsjælland og omegn.

Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, hvorfor vi som murer i Nordsjælland med garanti vil kunne hjælpe dig. Vi har altid fokus på kvalitet og det gode håndværk, uanset om det er for erhverv eller private.​

Vi har fordelagtige priser på ombygning af parcelhus, såvel som ombygning af hus, og vi vil kunne være behjælpelige med alle former for tilbygning. Det gælder, hvad end det er i bade- eller soveværelset.

Vi har mange års erfaring med disse opgavetyper, så du er altid garanteret et godt resultat, der formår at indfri lige netop dine ønsker.​

Få professionel hjælp til tilbygning eller ombygning af hus

Skal du bruge professionel hjælp til ombygning af hus, så er du kommet til det rette sted. Hos la Cour Byg A/S dækker vi med murer i Nordsjælland og omegn, og så får du ovenikøbet en god pris på din opgave. Det gælder, uanset hvilket rum i dit hus der har behov for enten en tilbygning eller ombygning.

Hvis du derimod udelukkende har brug for vejledning, vil vi også hellere end gerne tage en snak med dig, om hvad der kunne være den bedste løsning i lige netop dit tilfælde. Vi sørger nemlig for altid at fokusere på den gode dialog med vores kunder. Vores erfaringer fortæller os, at det giver de bedste resultater.

 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tilbygning

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe på tlf: 41 87 88 78 eller skrive til os på e-mail [email protected]. Vi hjælper også gerne med ydelser som tømrer i Nordsjælland, maler i Nordsjælland samt indenfor totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise

Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau