fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Tømrer

La Cour Byg – din tømrer i Nordsjælland

Service, rådgivning og kvalitet

 

Med mange års erfaring som etableret håndværker firma i Midt- og Nordsjælland, har la Cour Byg A/S et solidt branchekendskab, der bygger på mange års erfaring som tømrer, murer, maler og totalentreprenør. Vi kan derfor uden tvivl, hjælpe dig videre med dit næste renoveringsprojekt.

 

Fokus på håndværk af bedste skuffe

Hos la Cour Byg A/S, kan du være sikker på at få udført et godt stykke arbejde -uanset opgavens karakter eller omfang. Vi er en virksomhed med høj faglig stolthed, og masser af ekspertise. Som virksomhed sætter vi barren højt, og arbejder under de strengeste kvalitetskrav. Som kunde vil du også opleve at vi vægter rådgivning og service meget højt, og vi er kendt, blandt vores mange tilfredse kunder, for vores evne til at tænke i kreative løsninger.

Udskiftning af vinduer og døre i Nordsjælland 

la Cour Byg A/S har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre i Nordsjælland. Vi arbejder med markedets strengeste kvalitetskrav, og leverer kun de bedste resultater du bliver glad for i mange år frem. Se vores store udvalg af døre og vinduer her.

la Cour Byg A/S kan hjælpe dig videre med et utal af services. Her kan du læse om vores mest populære ydelser som tømrer:

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde i Nordsjælland

Service, rådgivning og kvalitet

Hos la Cour Byg A/S har vi øget fokus på et godt serviceniveau. Vi efterstræber en god dialog og rådgivning fra projektets start til opgaven er fuldført. Vi har digitaliseret mange af vores arbejdsgange, så du vil som kunde opleve at få et digitalt overblik over regninger, faktura, kontrakter -afhængigt af opgavens omfang og karrakter.

Vi tager altid gerne imod spørgsmål fra nye kunder, og tilbyder også gerne en uforpligtende samtale/tilbud på opgaven. 

Kontakt os på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected] i dag for mere information.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau