fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Tømrer

Tømrer i Nordsjælland med fokus på service, rådgivning og kvalitet

 

Med mange års erfaring som etableret håndværker firma i Nordsjælland og omegn, har la Cour Byg A/S et solidt branchekendskab, der bygger på mange års erfaring som både tømrer men derudover også som murer, maler og totalentreprenør.

Hos la Cour Byg A/S kan vi uden tvivl hjælpe dig videre med dit næste renoveringsprojekt. Det gælder, uanset om du skal have lavet nyt tag i Nordsjælland, indsat nye vinduer i Nordsjælland eller noget helt tredje.

 

Fokus på håndværk af bedste skuffe

Hos la Cour Byg A/S kan du være sikker på at få udført et godt stykke tømrerarbejde – uanset opgavens karakter eller omfang.

Vi er en virksomhed med høj faglig stolthed og masser af ekspertise. Vores tømrer i Nordsjælland og omegn sætter barren højt og arbejder under de strengeste kvalitetskrav. Som kunde vil du derfor også opleve, at vi vægter rådgivning og service meget højt, og vi er kendt, blandt vores mange tilfredse kunder, for vores evne til at tænke i kreative løsninger.

Erfaren tømrer i Nordsjælland med fokus på høj kvalitet

la Cour Byg A/S har som tømrer i Nordsjælland og omegn mange års erfaring med forskellige tømreropgaver. Vi arbejder med markedets strengeste kvalitetskrav, og vi leverer kun de bedste resultater, du med garanti bliver glad for i mange år frem.

la Cour Byg A/S kan hjælpe dig videre med et utal af services. Her kan du læse om vores mest populære ydelser som tømrer:

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tømrer i Nordsjælland

Hos la Cour Byg A/S har vi øget fokus på et godt serviceniveau. Vi efterstræber en god dialog og rådgivning fra projektets start til opgaven er fuldført.

Vi har desuden digitaliseret mange af vores arbejdsgange, så du som kunde vil opleve at få et digitalt overblik over blandt andet regninger, faktura, kontrakter – afhængigt af opgavens omfang og karrakter.

Vi tager altid gerne imod spørgsmål fra kunder og tilbyder også gerne en uforpligtende samtale/tilbud på opgaven. Kontakt os på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected] i dag for mere information, om hvordan vores tømrer i Nordsjælland og omegn kan hjælpe dig.

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau