41 87 88 78 [email protected]

Totalentreprise

Totalentreprise med fokus på kvalitet og godt håndværk​

 

​Skal du bruge hjælp til totalentreprise? Hos la Cour Byg står vi for det hele og gør det nemmere for dig. Vores firma ligger i Hillerød, og vi har også mange kunder fra Birkerød og Allerød.

Har du en større opgave, der skal ordnes, skal du således blot overlevere det hele til os, og så sørger vi for at indfri dine ønsker bedst muligt og levere et resultat til dig med fokus på det gode håndværk samt høj kvalitet.

Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise betyder, at vi står for samtlige arbejdsopgaver, og er i stand til at bygge dig et færdigt hus. Vi klarer al byggeri af både badeværelse, soveværelse, bryggers, stue og så videre. På den måde slipper du nemlig for at skulle have fat i mange forskellige håndværkere og tømrere, og du kan i stedet blot overlade det hele til os.

Så sørger vi for at levere et resultat til dig, du med garanti vil elske. Vi står selvfølgelig også klar med professionel rådgivning og dialog med dig og arkitekt eller rådgiver. Vores mangeårige erfaring indenfor branchen med denne type opgaver, gør os i stand til at komme med gode råd og ideer til, hvad der fungerer.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på totalentreprise

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected] Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

La cour byg

La Cour Byg ApS i Hillerød er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

laCour Byg ApS © 2020 – Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau