fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Totalentreprise

hvad er totalentreprise?

Totalentreprise betyder, at vi står for samtlige processer og opgaver i dit byggeprojekt. Her har du én kontrakt med os som totalentreprenør, og herfra klarer vi alle facetter af projektet, altså alt fra projektering og udførelse af byggeriet. Herfra tager vi os af samarbejdet med andre faggrupper og rådgivere. Totalentreprise er ofte benyttet af ejendomsselskaber eller andre professionelle til større byggeprojekter, men er dog ofte brugt i forbindelse med privates køb af typehuse.

Med totalentreprise får du som bygherrer en fast pris og tidsplan for byggeprocessen, og her ligger ansvaret udelukkende på os som totalentreprenør – både når det handler om overholdelse af priser og tidsplaner. Samtidig kan totalentreprise være fordelagtigt grundet standardiseringen af byggeprojektet. For eksempel kan typehuse ofte opføres billigere end normale huse, da de fleste processer er standardiseret og koordineret på forhånd.

TOTALENTREPRISE MED FOKUS PÅ KVALITET OG GODT HÅNDVÆRK​

Vores mangeårige erfaring indenfor branchen med denne type opgaver, gør os rustet til, at styre alle processer i totalentreprisen. Vi har gennemført mange forskellige totalentrepriseprojekter, og vi sikrer altid et tilfredsstillende resultat for vores kunder.
Skal du bruge hjælp til totalentreprise? Hos la Cour Byg A/S står vi for det hele, og gør det nemmere for dig. Vi holder til i både Hillerød og Roskilde, og har mange kunder i både Birkerød, Allerød, Roskilde og omegn.

Hvad egner totalentreprise sig bedst til?

Typehuse, køkken eller badeværelsesprojekter samt større bygge- eller anlægsprojekter med høj grad af standardisering.

 

Fordele ved totalentreprise

En klar fordel ved totalentreprise er, at hele byggeriet er samlet på ét sted og på én kontrakt, hvor vi som totalentreprenør har det fulde ansvar for udførelsen. En anden fordel er, at du som bygherrer har fuldt overblik over pris og hele tidsplanen for byggeriet. Der vil derfor ikke være uforudsete omkostninger eller en tidsplan, som løber af sporet.

Ulemper ved totalentreprise

Det er svært at tale om direkte ulemper, men der er et par områder man som bygherrer skal have styr på inden opstart. Som bygherrer skal du nemlig have en vision for projektet, hvor vi som totalentreprenør har ansvaret for at fremlægge de mange forskellige løsninger og materialer.

Få den rette rådgivning

Hos la Cour Byg A/S har vi de rette kompetencer til at gennemføre og kontrollere alle typer totalentrepriseprojekter. Vi giver kompetent rådgivning og forslag til, hvordan dit byggeprojektet kan se ud, og hvilke muligheder der er i forskellige materialer og udtryk for at skabe det bedste udgangspunkt for hele byggeprojektet og selvfølgelig det endelige resultat.

KONTAKT OS I DAG FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ totalentreprise, fagentreprise eller hovedentreprise.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected]. Vi glæder os meget til at hjælpe med dit næste byggeprojekt.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder.

Find os

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2021 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau