fbpx
41 87 88 78 [email protected]

Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet​

 

Hos la Cour Byg A/S  tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i hele Nordsjælland og omegn.

Vi leverer nye døre og nye vinduer i Nordsjælland, hvor du kan vælge mellem træ, træ-alu, PVC og mahogni. Al udskiftning til nye døre og nye vinduer i Nordsjælland sker med elementer, der er underlagt den strengeste kvalitetskontrol.

Skal vores tømrer i Nordsjælland og omegn hjælpe dig med nye vinduer? Så kontakt os i dag, og få et godt tilbud. Vi dækker både med tømrer i Allerød, tømrer i Hillerød m.m.

Træ-alu er populært ved udskiftning af vinduer og døre

Ved udskiftning af vinduer er det populært at vælge træ-alu, hvor der er træ indvendigt og aluminium udvendigt. Med træ-alu er vinduet identisk med et trævindue, når du betragter det indefra. Den udvendige aluminiumprofil er derimod modstandsdygtig over for vind og vejr, ligesom den kræver en minimal vedligeholdelse.

Det er desuden også muligt at vælge mahogni ved udskiftning af vinduer og døre, hvis du lægger særlig vægt på æstetik og kvalitet. Derudover kan du også vælge teaktræ eller egetræ.​

​Alle nye vinduer kræver minimal vedligeholdelse, hvor f.eks. mahogni bør olieres en gang om året, eller når det får et gråligt skær.

Kontakt vores tømrer i Nordsjælland og omegn, og få vores input til fordelene ved at vælge det ene materiale fremfor det andet, når du skal have nye vinduer eller døre. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud til udskiftning af vinduer og døre

Hos la Cour Byg A/S sætter vi altid en stor ære i, at vores arbejde skal afleveres til den aftalte tid og med kvaliteten i top. Derudover prioriterer vi, at der skal være en god dialog mellem os og kunden fra start til slut.

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om de forskellige muligheder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

Du kan også læse mere om vores andre ydelser. Læs eksempelvis om vores tilbud indenfor totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise

​Du kan ringe til os på telefon 41 87 88 78eller skrive til os på [email protected], hvis du står og mangler en tømrer i Allerød, en tømrer i Hillerød eller et helt tredje sted. Vi fortæller gerne mere om, hvad vi tilbyder, og hvordan vores tømrer i Nordsjælland kan hjælpe dig. 

Telefon

41 87 88 78

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

la Cour Byg

la Cour Byg A/S i Hillerød og Roskilde er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

Find os

Askvang 3

3400 Hillerød

Langebjergvænget 2, 1.

4000 Roskilde

laCour Byg A/S © 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau