41 87 88 78 [email protected]

Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet​

Hos la Cour Byg i Hillerød tilbyder vi udskiftning af vinduer og døre for private og erhverv i Birkerød og Allerød og omegn. Vi leverer nye vinduer og døre i træ, træ-alu, PVC og mahogni, og al udskiftning af vinduer og døre sker med elementer, underlagt den strengeste kvalitetskontrol.

Træ-alu er populært ved udskiftning af vinduer og døre

Ved udskiftning af vinduer er det populært at vælge træ-alu, hvor der er træ indvendigt, og aluminium udvendigt. Vinduet er med andre ord identisk med et trævindue, når du betragter det indefra. Den udvendige aluminiumprofil er derimod modstandsdygtig over for vind og vejr, ligesom den kræver en minimal vedligeholdelse.

Det er muligt at vælge mahogni ved udskiftning af vinduer og døre, hvis du lægger særlig vægt på æstetik og kvalitet, men du kan også vælge teaktræ eller egetræ.​

​Alle nye vinduer kræver minimal vedligeholdelse, hvor f.eks. mahogni bør olieres en gang om året, eller når det får et gråligt skær.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud til udskiftning af vinduer og døre

Vi sætter altid en stor ære i, at vores arbejde skal afleveres til den aftalte tid og med kvaliteten i top. Desuden skal der være en god dialog fra start til slut.

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om de forskellige muligheder, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre.

​Du kan ringe til os på telefon 41 87 88 78, og skrive til os på [email protected]. Du er meget velkommen til at høre mere om hvad vi tilbyder.

​Få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag ved at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 41 87 88 78 eller på e-mail [email protected] Vi glæder os meget til at kunne indfri lige netop dine ønsker – og så endda til en billig pris.

Telefon

41 87 88 78

Frejasvej 23B

3400 Hillerød

Kontorets åbningstider

Man - Tors: kl.08:00 - 15:00
Fre: kl. 08:00 - 14:30

La cour byg

La Cour Byg ApS i Hillerød er din lokale tømrer, snedker og murer i områderne omkring Nordsjælland. Service, kvalitet og dialog er nøgleordene i alt vores arbejde som tømrer og murer.

CVR: 36971649

Vi tilbyder

Vi arbejder for både private og erhverv, og mange af vores kunder er tidligere kunder, som vender tilbage, og kunder, som bliver henvist af gamle kunder. 

laCour Byg ApS © 2020 – Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau